BEVEILIGDE PALLET OPSLAG BREDA

Op zoek naar een beveiligde pallet opslag in Breda? Kies dan voor de inslag & opslag van uw goederen op pallets bij Mila Transport. Direct gesitueerd aan de op- en afritten van de A27 en A58 zijn wij in een split second onderweg voor u. Ons warehouse is gevestigd in Breda/Bavel. Een volledig uitgerust magazijn met een oppervlakte van 1000 m², hiermee kunnen we het orderverwerkingsproces nog verder automatiseren en optimaliseren. 

Voordelen op een rijtje

Lange & korte termijn opslag

Goed bereikbaar

Beveiligd met alarm & camera's

Heftruck aanwezig

Al vanaf 1 pallet

24/7 bereikbaar

 

24 uur per dag en 7 dagen per week is voor ons geen uitzondering, sterker nog dit is voor ons de standaard. Uw pallets zijn in goede handen, het proces wordt beheerst door een van onze vakkundige personeelsleden. Vanaf het moment van inboeken van uw pallets, vervolgens de handeling in ons warehouse tot en met de uitlevering van uw pallets door een van onze gekwalificeerde chauffeurs.

 

Uitbesteding van al deze logistieke taken geeft u de handen vrij om u te kunnen focussen op de juiste processen. Mila Transport ontzorgd en verzorgd, 24/7 staan wij tot uw beschikking!

industrial-2186802_1920

Heftruck aanwezig

Loods is verwarmd en volledig beveiligd

U kunt uw goederen zowel voor de korte als de langer(e) termijn bij ons opslaan

Al vanaf 1 pallet

Goede bereikbaarheid voor vrachtverkeer

Onder ADR regeling vallende goederen kunnen we niet in opslag nemen