NACHTTRANSPORT

 

Als full service koeriersdienst biedt Mila Transport ook nachttransport. Nachttransport levert veel voordelen op. Het is efficiënt omdat bij nachttransport de hinder door files of drukke stadscentra tot een minimum wordt beperkt en daarnaast zorgt het voor een besparing op personeelskosten. Tevens zorgt nachttransport voor ontlasting van het wegennet overdag. Het verminderen van files is beter voor het milieu. Wanneer u en uw medewerkers genieten van een welverdiende nachtrust, gaan wij voor u aan de slag en verzorgen het nachttransport. Onze chauffeur zorgt ervoor dat uw zending altijd voor 7.00 uur op de plaats van bestemming wordt afgeleverd.

Voordelen op een rijtje

Filebeperkend

Kostenbesparend

Tijdbesparend

Flexibel

Servicegericht

Laden en lossen

 

Onze chauffeurs nemen uw medewerkers veel werk uit handen. Aan het eind van de dag halen zij de zending bij u op en zorgen dat deze dezelfde nacht wordt geleverd op de afgesproken plaats. Onze chauffeurs die het nachttransport verzorgen beschikken indien gewenst over de sleutels en toegangs- en beveiligingscodes van uw ophaal- en leveringslocatie. Hierdoor hoeven uw medewerkers niet meer aanwezig te zijn om de goederen in ontvangst te nemen of aan te reiken. Retourzendingen worden door dezelfde chauffeur mee teruggenomen. Het mag duidelijk zijn dat dit kostenbesparend werkt.

Direct aan de slag met nachttransport

 

Voor veel bedrijven is het van groot belang dat bepaalde zendingen aan het begin van de werkdag zijn gearriveerd. Nachttransport is daarvoor de ideale oplossing. Dankzij nachttransport gaat het werk overdag gewoon door, uw medewerkers hoeven niet op een pakket of zending te wachten om hun werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Dankzij nachttransport verloopt uw eigen planning zonder vertraging. Dit levert een besparing van tijd en kosten op voor alle partijen.