Er was eens…

 

Een jongensboekverhaal willen wij het zelf niet noemen maar af en toe knijpen wij ons zelf best wel eens in de arm. Wat 8 jaar geleden begon met één simpel busje is uitgegroeid tot een bedrijf wat inmiddels 20 diverse auto’s op de weg heeft en werkt met een trouwe personeelsgroep van een kleine 30 man.

 

De grootte van ons bedrijf is iets waar wij niet bekend om hoeven te staan: een fijne werkgever en zakelijke partner zijn, dát is waarom wij genoemd en geroemd willen worden. Onderscheidend zijn door wie wij zijn, bij Mila Transport staat alles in het teken van de kwaliteit of het nu gaat over de communicatie vanaf kantoor naar de klant of over het wagenpark tot aan de aankleding van onze chauffeurs. Wij gaan voor het beste en niets minder.

 

De visie voor de komende jaren is het verder innoveren van onze systemen om het service niveau naar onze klanten naar een nog hoger plan te kunnen tillen. Verder willen wij het bedrijf zijn waarvan werknemers er trots op zijn dat ze er kunnen werken. Wij zullen alle zeilen bij moeten zetten om de groei die ons bedrijf meemaakt in goede banen te leiden, maar zeg nou zelf? Voor geen enkele uitdaging draaien wij onze hand om dus deze zeker niet!